מנה חגיגית מתאימה לטו' בישבט או כל אירוע אחר. שילוב של חזה עןף עסיסי, פירות יבשים ותבלינים מיוחדים.
מצרכים:
2 חזות עוף פרוסים דק
2 כפות אגוזים מרוסקים
2 כפות שזיפים מיובשים מגולענים וקצוצים
1 כף חומציות מיובשות
1 כף חרדל
1 ביצה
1/2 כוס קמח
1 כוס פירורי לחם
1 כף פטרוזיליה קצוצה
1 כף נענע קצוצה
מלח, פלפל
אופן ההכנה:
1) פורסים החזה עוף על ניילון נצמד
2) מורחים על פרוסת החזה מעט חרדל
3) מפזרים מעט מלח ופלפל שחר
4) מניחים מהפירות היבשים על החזה ואז מגלגלים אותו ברולדה.
5) נעזרים בגלגול בניילון הנצמד.
6) מסירים הניילון ובעזרת קסמים קושרים החזה.
7) מערבבים הביצה ומתבלים במלח ופלפל, וכפית חרדל.
8) מצפים רולדת החזה תחילה בקמח לאחר בתערובת הביצים ולבסוף בפירורי לחם ועשבי תיבול
9) מחממים מחבת טפלון עם 4 כפות שמן רגיל ו 2 כפות שמן זית ומטגנים הרולדות היטב עד שהזהיבו.
10) פורסים לפרוסות ומגישים
מצרכים:
2 חזות עוף פרוסים דק
2 כפות אגוזים מרוסקים
2 כפות שזיפים מיובשים מגולענים וקצוצים
1 כף חומציות מיובשות
1 כף חרדל
1 ביצה
1/2 כוס קמח
1 כוס פירורי לחם
1 כף פטרוזיליה קצוצה
1 כף נענע קצוצה
מלח, פלפל
אופן ההכנה:
1) פורסים החזה עוף על ניילון נצמד
2) מורחים על פרוסת החזה מעט חרדל
3) מפזרים מעט מלח ופלפל שחר
4) מניחים מהפירות היבשים על החזה ואז מגלגלים אותו ברולדה.
5) נעזרים בגלגול בניילון הנצמד.
6) מסירים הניילון ובעזרת קסמים קושרים החזה.
7) מערבבים הביצה ומתבלים במלח ופלפל, וכפית חרדל.
8) מצפים רולדת החזה תחילה בקמח לאחר בתערובת הביצים ולבסוף בפירורי לחם ועשבי תיבול
9) מחממים מחבת טפלון עם 4 כפות שמן רגיל ו 2 כפות שמן זית ומטגנים הרולדות היטב עד שהזהיבו.
10) פורסים לפרוסות ומגישים